Ne bucuram ca ati ales sa vizitati pagina oficiala Indigo Residence (casa Iasi) si va multumim pentru interesul acordat proiectului nostru. E locul in care va prezentam un concept nou pe piata imobiliară ieseana. E un proiect care prin calitatea materialelor folosite si a lucrarilor vrea sa se diferentieze net de alte proiecte de pe piata.

Indigo Residence  este un complex nou de case, modern si intim, care ofera posibilitatea de a locui intr-o zona linistita. Uitati de praful si agitatia orasului, dar totodata ramaneti conectati la oras, fiind situat foarte aproape de acesta. Accesul atat la transportul in comun cat si la numeroasele facilitati din zona este facil..

Ansamblul beneficiaza de o pozitionare foarte buna, de infrastructura completa, iluminat public si bransamente la toate utilitatile: gaze, apa curenta, canalizare, energie electrica, salubrizare.

Indigo Residence este un ansamblu de 5 case, unic si elegant, amplasat la intrarea in satul Valea Lupului, intr-o zona linistita. E un proiect imobiliar ce ofera locatarilor sai tot ce au nevoie pentru un stil de viata confortabil si elegant. Arhitectura,  calitatea materialelor folosite si grija de a oferi un ACASA (casa Iasi) asa cum merita fiecare, vin sa completeze unicitatea proiectului.

Indigo Residence este un ansamblu format din 5 case cu o parcare privata (5 locuri), cu spatii dotate la standarde occidentale. Designul deosebit are finisaje de cea mai buna calitate si dotari ce includ tehnologii de ultima generatie. Printre acestea enumaram termosistem Henkel, tamplarie PVC, profil Rehau gama Brilliant, optional aer conditionat, cablu TV, internet.

Fiecare casa Iasi se va preda cu gresie si faianta in baie, hol si bucatarie, parchet laminat in living si dormitoare. Mai mult, au usi interioare din lemn, usa metalica la intrare, tamplarie termoizolanta din PVC, cu geam termopan, vopsele lavabile. In plus, fiecare casa Iasi este pregatita pentru echipare cu semineu, care se poate monta optional.

Fiecare unitate locativa este  compartimentata modern si eficient astfel incat tu sa te bucuri de fiecare coltisor al casei tale. Confortul si intimitatea vin la pachet pentru ca tu si familia ta sa va bucurati doar de momentele fericite si sa fiti concentrati pe crearea amintirilor placute.

Alege o casa Iasi in care sa te simti ca ACASA!