Credit ipotecar

Exceptand variantele de finantare prin programele “Prima casa” si “A doua casa”, poti contracta un credit ipotecar clasic puse la dispozitie de banci pentru a achizitiona o casa in cadrul proiectului nostru.

Beneficiind de acest tip de credit, poti deveni proprietar al unei case Indigo Residence, garantand doar cu imobilul in care urmeaza sa te muti.

Plusul pe care il are acest tip de credit, e ca nu te mai constrange istoricul proprietatilor imobiliare sau varsta. Mai mult, dobanzile anuale in cazul acestei variante de creditare este mult mai mica si difera de la o banca la alta. Deasemenea, perioada de creditare este mai avantajoasa, pornind de la 6 luni si ajunge pana la 35 de ani.

Singurul incovenient in cazul creditului ipotecar ar fi avansul, care porneste de la 10-15%, fiind mai mare decat in cazul celorlalte variante de finantare. Totodata, se poate opta pentru o dobanda fixa sau variabila.

Pentru calcularea sumei ce va fi imprumutata, sunt acceptate veniturile standard cum ar fi: salarii, pensii, drepturi de autor, rente viagere, dividend sau activitati independente. Aceste venituri pot fi completate la nevoie de catre co-imprumutatori.

Prima Casă

Daca locuinta ce urmeaza sa o cumperi la noi este prima ta casa, programul “Prima casa” iti poate veni in ajutor pentru finantare. Cea mai importanta facilitate a acestui program e ca statul iti garanteaza 50% din imprumutul pe care il faci.

Nu conteaza varsta pe care o ai, doar sa nu fi beneficiat de acest program anterior sau daca ai o locuinta, aceasta sa nu fi fost obtinuta prin programul Prima casa si sa nu insumeze o suprafata mai mare de 50 mp.

Perioada de creditare este intre 10 si 30 de ani, iar veniturile acceptate sunt cele standard:   salarii, pensii, drepturi de autor, rente viagere, dividend sau activitati independente.

A doua casa

Acest program guvernamental ofera oportunitatea schimbarii locuintei pe care o ai deja in folosinta. Mai exact, daca vrei sa te muti la o casa noua, poti accesa acest program pentru achizitia unui  nou spatiu, insa esti conditionat de vanzarea primului. Este ideal pentru cazul in care ai nevoie de un spatiu mai mare pentru familia ta.

Conditiile de creditare sunt aproximativ aceleasi cu programul Prima Casa iar plafonul este de 60.000 Euro. Achizitia unei case in cadrul complexului nu ar fi o problema utlizand aceasta finantare daca viitorul locatar detine diferenta pana la valoarea imobilului.

O conditie principala este ca acel credit pentru locuinta achizitionata initial prin programul Prima casa sa fi fost deja lichidat iar vechiul spatiu sa fie deja vandut pana la data incheierii noului contract de vanzare-cumparare.

Conditiile de creditare sunt avans de minim 5% si venituri din salarii, pensii, drepturi de autor, rente viagere, dividend sau activitati independente.

Achizitie cash

Indigo Residence  vine in intampinarea viitorilor locatari cu oferte tentante pentru plata cash a caselor achizitionate.
E o investitie sigura, un loc linistit, in care iti vei construi momente memorabile alaturi de cei dragi.
Contacteaza unul din consultantii nostri pentru a beneficia de o oferta de pret special creata pentru tine.